Miqësia e pazakontë/ Mes qenit dhe breshkës

Miqësia e pazakontë/ Mes qenit dhe breshkës

0
SHPËRNDAJE

Miqësia e pazakontë/ Mes qenit dhe breshkës

Njihuni me Pukën dhe breshkën Larry. Mami dhe Babi i tyre morën Larry në vitin 2009 nga dikush që kishte nevojë për të ri-strehuar atë. Larry është një breshkë afrikane Sulcata. Ai mund të rritet deri në 100-150lbs dhe ka shumë të ngjarë të mbijetojë më shumë se të gjithë ne. Ai jeton jashtë shumicës së kohës, sepse i pëlqen dielli dhe gërmimi në fëlliqur.

Në vitin 2011, mami dhe babai i tyre adoptuan Pukën, pasi një mik e gjeti atë të ulur në një stacion autobusi, duke veshur një kravatë të vogël me hark, me një burrë të pastrehë. Njeriu nuk ishte në gjendje të kujdeset për Pukën, kështu që miku i tyre ofroi të merrte shtëpinë e saj, dhe familja e tyre prej katër vetash lindi. Puka është një qen brezi i përzier që ndodh që ka lindur me një shije të çarë. Për shumicën e qenve, kjo është një dënim me vdekje, pasi kirurgjia korrigjuese nuk është gjithmonë një opsion.

Puka mori një pëlqim të menjëhershëm ndaj Larry, dhe Larry nuk kishte frikë nga ajo. Kur ata ishin të vegjël, ata do të përqeshin në shtratin e Pukës dhe do të nuhasnin në të gjitha vendet e diellit në shtëpi së bashku. Tani ju mund të kapni ato të shtrirë pranë njëri-tjetrit, duke ndarë ushqime, duke kontrolluar me njëri-tjetrin për të parë se çfarë po bën tjetri, dhe çdo herë pas here ju do të kapni Pukën duke nuhatur fytyrën e Larrit, e ndjekur nga një lëpirë në predhën e tij.

Puka dhe Larry janë dy kafshë që kurrë nuk mund ta gjejnë njëri-tjetrin në të egra, por falë zemrës së mirë të prindërve të tyre (dhe fuqisë së shpëtimit të kafshëve) ata do të jenë së bashku përgjithmonë./CityNews

Burimi: citynews.al