Lufta me kancerin/ VIP-at që ja dolën mbanë

Lufta me kancerin/ VIP-at që ja dolën mbanë

0
SHPËRNDAJE

Lufta me kancerin/ VIP-at që ja dolën mbanë

Lufta kundër kancerit është një punë e madhe, dhe këta të famshëm  dinë gjithçka  rreth saj. Ajo merr forcë dhe guxim për të kaluar nëpër diçka që është e vështirë dhe ata kanë vendosur një shembull të shkëlqyeshëm për të tjerët që luftojnë.

Shumica e tyre kanë hapur edhe fondacionet e tyre, bamirësitë pas kalimit të kohës së përafërt, dhe përvoja i ka bërë ata anëtarë me të vërtetë frymëzues për shoqërinë./CityNews

Burimi: citynews.al