Foto/ VIP-at që urrehen nga kolegët e tyre

Foto/ VIP-at që urrehen nga kolegët e tyre

0
SHPËRNDAJE

Foto/ VIP-at që urrehen nga kolegët e tyre

Të gjithë e dimë që fama është një barrë shumë e madhe dhe e kënaqshme, por do e prisnit nga këta personazhe?  Për fat të keq të këtyre personazheve duket se asnjëri nuk dëshiron të punojë me to.

Pas ngjitjes në shkallë të karrierës së tyre ata mund të jenë duke rënë poshtë pasi njerëzit e Hollivudit as nuk duan të punojnë me ta. Ndoshta ata duhet të përpiqen të jenë pak më të mirë me to./CityNews

Burimi: citynews.al