Foto/ Qentë më të shtrenjtë në botë

Foto/ Qentë më të shtrenjtë në botë

0
SHPËRNDAJE

Foto/ Qentë më të shtrenjtë në botë

Keni para më shumë dhe nuk dini se ku ti çoni? Ne ju kemi përgatitur një listë të disa qenve më të shtrenjtë në botë.

Qentë më të shtrenjtë dhe më të njohur në botë ndryshojnë vazhdimisht nga shteti në shtet.

Janë disa faktorë që e bëjnë një qen më të shtrenjtë. Qeni më i shtrenjtë është shitur në muajin mars të 2011, i cili ishte një  ‘’Tiberian mastiff’’ i kuq i quajtur Big Splash. Çmimi i tij shkoi deri më 3,000- 24,000 dollarë.

Do shpenzoni paratë tuaja për të blerë një qen të tillë? Përveç se kushtojnë shumë ato janë dhe shumë të bukur për ti parë, kështu që ia vlen paraja e harxhuar për këto./CityNews

 

 

Burimi: citynews.al