Si do të duken fëmijët tuaj/ Këto foto iu tregojnë çdo tipar

Si do të duken fëmijët tuaj/ Këto foto iu tregojnë çdo tipar

0
SHPËRNDAJE

Si do të duken fëmijët tuaj/ Këto foto iu tregojnë çdo tipar

 

Si do të duken fëmijët tuaj? Kujt do t’i ngjajnë më shumë? Këto janë pyetjet që na vijnë gjithmonë në mendje kur mendojmë për fëmijët që do të kemi. Fatmirësisht jetojmë në një kohë ku kërkimet e shkencëtarëve kanë avancuar goxha. Ata kanë dhënë përgjigje edhe për ngjashmërinë e fëmijëve me secilin prind dhe tiparet që trashëgojnë nga të dy.

Më poshtë po iu japim disa indicie se si mund të ngjajë fëmija juaj, cilat tipare të prindërve ka më shumë gjasa të trashëgojë. Tashmë nuk keni pse debatoni me partnerin se kujt t’i ngjajë fëmija. Shkenca ka bërë kërkime dhe zbulime për t’u kthyer përgjigje pyetjeve tuaja.

Për t’i zbuluar shfletoni galerinë e mëposhtme./CityNews

Burimi: citynews.al