Po debatoni? 7 këshilla të vlefshme që do ju vijnë në ndihmë...

Po debatoni? 7 këshilla të vlefshme që do ju vijnë në ndihmë gjatë zënkave në çift

0
SHPËRNDAJE

Po debatoni? 7 këshilla të vlefshme që do ju vijnë në ndihmë gjatë zënkave në çift

Çdo çift debaton, dhe kjo është mëse normale.

Por më keqja është se nëse një konflikt zgjat, kjo mund të çojë në një përfundim të mjerueshëm.

Për këtë arsye ne do t’ju ndihmojmë duke ju dhënë disa këshilla se si ju ta përfundoni një debat, pa agravuar situata, e që në fund të saj të mos pendoheni për fjalët që keni thënë.

1-Mos kritikoni partnerin
2-Mos i injoroni ndjenjat
3-Mos mendoni gjithmonë të keqen për partnerin tuaj
4-Mos e nënvlerëso partnerin tuaj
5-Mos u përpiq që të gjesh fajtorin, por zgjidhjen
6-Mos rikujto probleme të vjetra
7-Jini më fleksibël, gjeni një të mesme të artë për një problem//CityNews

Burimi: citynews.al