Meshkuj dorëzohuni/ Gjërat e femrave që nuk mund t’i keni kurrë

Meshkuj dorëzohuni/ Gjërat e femrave që nuk mund t’i keni kurrë

0
SHPËRNDAJE

Meshkuj dorëzohuni/ Gjërat e femrave që nuk mund t’i keni kurrë

 

Trupi i femrës është shumë ndryshe nga ai i mashkullit. Për këtë arsye femra ka disa përparësi në gjenetikën e trupit që meshkujve u mungojnë.

Trupi i femrës është shumë më freksibël
Muskujt dhe ligammentet e saj janë shumë më elastik se të meshkujve dhe kjo i bën femrat më freksible. Ato mund t’i bëjnë punët më shpejt dhe çfarë është më e rëndësishme kanë aftësinë të bëjnë disa punë njëkohësisht.

Femrat jetojnë më gjatë
Sistemi imunitar i një femre mund të përballojë kërcënimet e brendshme dhe të jashtme të trupit të saj. Kjo është një ndër arsyet pse femrat jetojnë më gjatë se meshkujt.

Gjithmonë ka më shumë meshkuj të vetmuar se sa femra të vetmuara
Femrat kanë më shumë shoqëri, pavarësisht çdo lloj situate të vështirë femrat kanë gjithmonë një shoqe që mund ta thërrasin për t’i mbështetur. Ndërsa meshkujt duhet ta përballojnë çdo gjë vetë.

Femrat dashurojnë më shumë
Përgjithësisht meshkujt dashurohen pas trupit të femrës. Ndryshe ndodh me femrat të cilat janë më shumë të përqendruara te karakteri i njeriut që duan të kenë afër.

Femrat kanë memorie më të mirë
Meshkujt harrojnë shumë shpejt ndryshe nga femrat të cilat kanë një memorie shumë të fortë. Ato mund të kujtojnë diçka që partneri i tyre ka thënë në orën 2 të natës, para dy viteve. Kështu që meshkuj kini kujdes, femra fal po nuk harron kurrë./CityNews

 

 

Burimi: citynews.al