7 aksesorë të cilët dëmtojnë shëndetin tuaj

7 aksesorë të cilët dëmtojnë shëndetin tuaj

0
SHPËRNDAJE

7 aksesorë të cilët dëmtojnë shëndetin tuaj

Është provuar se 73% e problemeve me shpinën tek gratë shkaktohen nga rrobat e parehatshme dhe aksesorët që ato vendosin.

Shumë prej aksesorëve në garderopën tuaj nuk janë aq të padëmshëm sa mendoni.

Këtu do të gjeni fotot e 7 aksesorëve, të cilët dëmtojnë shëndetin tuaj./CityNews

Burimi: citynews.al