Rama pasqyron bilancin, qytetarët e Elbasanit duan ujë dhe punë

Rama pasqyron bilancin, qytetarët e Elbasanit duan ujë dhe punë

0
SHPËRNDAJE

Kryeministri Edi Rama ka bërë publik raportin e dëgjesave për qarkun e Elbasanit.

Shefi i qeverisë ka renditur edhe listën e shqetësimeve që kanë shprehur qytetarët gjatë takimeve të organizuara.

Dy kërkesat më kryesore të këtij qarku kanë qenë mungesa e ujit të pijshëm dhe papunësia.

Rama fton të gjithë personat të cilët jetojnë në këtë qytet, që krahas këtij raporti të tregojnë edhe problematika të tjera që i ndeshin në të përditshmen e tyre.

RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Elbasan.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Elbasanit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport🇦🇱

Burimi: tiranaobserver.al