VIDEO: “Zgjedhje me Ramën s’do të ketë. Më falni, zgjedhje me Niko...

VIDEO: “Zgjedhje me Ramën s’do të ketë. Më falni, zgjedhje me Niko Peleshin s’do të ketë…”

0
SHPËRNDAJE

Tirana Observer

Në Tirana Observer do të gjeni informacione nga vendi dhe bota në kohë reale, analiza, komente, tema, speciale dhe dossierë të ndryshëm.

Për informacione të ndryshme mund të kontaktoni në adresën e-mail: tiranaobserver@gmail.com

Burimi: tiranaobserver.al