Rrëfim/Seks me ish-in në vendin e punës dhe kam vendosur…

Rrëfim/Seks me ish-in në vendin e punës dhe kam vendosur…

0
SHPËRNDAJE

Rrëfim/Seks me ish-in në vendin e punës dhe kam vendosur…

I dashuri im ka ardhur në të njëjtin supermarket ku jam dhe unë dhe punojmë së bashku.

Më mirë të them bëjmë seks së bashku në magazinën e ushqimeve dhe është një kënaqësi më vete. Problemi është se unë kam një partner dhe i dashuri im ka një partnere. Partneri im aktual është 31 vjeç dhe unë jam 23.

Mendoja se e doja me gjithë zemër derisa u shfaq ishi im dhe më rikujtoi sesa dashnor i mirë është.
Ai është 35 vjeç, ka shumë eksperiencë dhe e di shumë mirë ku mund të më preki.

Ndonjëherë nuk na pritet sa të largohen të gjithë punonjësit e supermarketit dhe shkojmë në hotel.
O Zot seksi me të është një mrekulli më vete.

Sado që më vjen keq për partnerin aktual, nuk mund të heq dorë nga kënaqësia që më fal i dashuri./CityNews

Burimi: citynews.al