Rrëfim/E tradhëtova gruan me kolegen e punës, por tani…

Rrëfim/E tradhëtova gruan me kolegen e punës, por tani…

0
SHPËRNDAJE

Rrëfim/E tradhëtova gruan me kolegen e punës, por tani…

Kisha vite  në një lidhje me një femër që më acaronte me xhelozitë e saj.

Në çdo moment që kthehesha nga puna më kërkonte llogari dhe madje kishte akses tek të gjitha rrjetet e mia sociale.

Sikur këto të mos mjaftonin, ajo ishte shumë kundër seksit.

Kishim javë të tëra që nuk bënim seks dhe i shtyrë nga situata në shtëpinë tonë e tradhëtova me një kolege pune.

E takova rastësisht në një festë që kishte organizuar  shefi ynë, por ishte ajo që e theu akullin.

“Punon si llogaritar”, më pyeti.Më vonë më tha se më kishte vënë re shumë shpesh, por nuk e kishte gjetur rastin e duhur për të më folur.

U ndjeva shumë mirë që një bukuroshe si ajo më kishte vënë re,  kështu që i ofrova një pije.

Gjtë bisedës më pyeti se sa shpesh bëjë seks dhe kur unë i thashë shumë rralë më tha se nëse do isha i martuar me të do e bënim çdo ditë.

Më përshkoi një ndjesi e çuditshme në trup, aq më tepër kur ajo më tërhoqi për krahu dhe shkuam në shtëpinë e saj.

Aty filluam të putheshim dhe përfunduam duke bërë seks.

Ajo është një admiruese e seksit të egër, gjë që e praktikuam edhe më vonë.

Duke dalë me të më humbi tërësisht dëshira për të ndenjur me gruan ndaj i dhashë fund lidhjes me të.

Por pak kohë më vonë e dashura më tha se më do thjesht për qejf dhe kur të mërzitet do më lërë.

Aty e kuptova që i kisha humbur të dyja./CityNews

Burimi: citynews.al