Rama: Nisi me McAllister+ dhe përfundoi me një ‘BigMc’

Rama: Nisi me McAllister+ dhe përfundoi me një ‘BigMc’

0
SHPËRNDAJE

Kryeministri Rama pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë nuk ka preferuar që të flasë gjatë, por ka zgjedhur një batutë.

Rama është shprehur se e nisëm me një ‘McAllister+’, referuar paketës që nisi negociatat dhe e përfunduam me një ‘BigMc’.

Batuta e Ramës i referohej paketës së ‘McAllister’ e cila parashikonte 4 ministra teknikë, ndërsa marrëveshja përfundoi me 6 ministra teknikë.

Kryeministri Rama njoftoi Kryesinë e Partisë Socialiste për marrëveshjen e arritur me kryetarin e PD, Lulzim Basha.

Burimi: tiranaobserver.al