Këta janë vathët më të shtrenjtë në botë/Nuk do e besoni se...

Këta janë vathët më të shtrenjtë në botë/Nuk do e besoni se sa kushtojnë

0
SHPËRNDAJE

Këta janë vathët më të shtrenjtë në botë/Nuk do e besoni se sa kushtojnë

Këta janë vathët që vendosën rekord si më të shtrenjtët në botë, pasi u shitën për 57.4 milion dollar.

Vathët blu dhe rozë në formën e diamantëve, quhen Apollo dhe Artemis dhe u shitën mbrëmjen e kaluar .

Edhe pse  shiteshin më vete, këta vathë janë tashmë në pronësi të një blerësi të vetëm, i cili pagoi plot  45 milion dollar për vathin blu dhe 15.4 milion dollar për vathin rozë./CityNews

Burimi: citynews.al