Si mund të dobësoheni sa më shpejt, duke ngrënë sa më shpesh?

Si mund të dobësoheni sa më shpejt, duke ngrënë sa më shpesh?

0
SHPËRNDAJE

Dietologia Viktoria Naço ju rekomandon se, nëse doni të dobësoheni, duhet t’u kushtoni rëndësi mesvakteve, të cilat duhet të jenë të pasura në vlera ushqyese (proteina, karbohidrate dhe yndyrë).

Sipas saj,

  • Mesvaket ndihmojnë për të kontrolluar sasinë e vakteve kryesore
  • Përshpejtojnë djegiet metabolike
  • Kontrollojnë nivelin e glicemisë në gjak duke ndihmuar personat që vuajnë nga diabeti dhe nga sëmundjet metabolike
  • Ideale për personat që vujanë nga gastriti i kronik (djegie në stomak)

4 mesvakte të shëndetshme që dietologia Naço sugjeron:

Burimi: shendeti.com.al