Ja çfarë duan meshkujt në shtrat

Ja çfarë duan meshkujt në shtrat

0
SHPËRNDAJE

Ja çfarë duan meshkujt në shtrat

Duke u bazuar në eksperiencat e një terapisti seksual, ju paraqesim të lsituara ato që meshkujt duan në shtrat.

1.Duan t’ju kënaqin
Meshkujt e kanë shumë të nevojshme që tju kënaqin në shtrat. Madje kënaqësia e tyre seksuale lidhet me tuajën.

Pra nëse ju kënaqeni edhe mashkulli është i kënaqur dhe ndihet potent.
Ndaj është e rëndësishme t’i tregoni pozicionin tuaj të preferuar.

2.Prekeni
Si një pjesë të pashmangshme të seksit, meshkujt shohin edhe prekjen. Prekeni dhe bëni që trupat tuaj të jenë në sinkron me njëri-tjetrin.

3.Përdorni duart
Meshkujt ndikohen shumë emocionalisht gjate seksit.
Kështu që përveç pjesës së aktit, është mirë që ju ta puthni dhe ta përqafoni vazhdimisht.

4.Kafshojeni
Kafshimi është një veprim instiktiv që shoqëron aktin seksual dhe jo vetëm.
Kafshojeni partnerin tuaj në shpatull, krahë ose te gjoksi dhe pastaj masazhojeni shpejt.

5.Pyeteni
Shumë meshkuj kanë treguar se ndihen shumë mirë kur partneret i pyesin hapur se çfarë duan.
Kështu që mos nguroni ta pyesni se si i shijon seksi më shumë./CityNews

Burimi: citynews.al