Si të realizoni  sy në formë maceje “cat eye” në mënyrën më...

Si të realizoni  sy në formë maceje “cat eye” në mënyrën më perfekte

0
SHPËRNDAJE

Si të realizoni  sy në formë maceje “cat eye” në mënyrën më perfekte

Një nga tendenact e grimit për këtë pranverë është edhe “cat eye”, që i bën të gjitha femrat të duken me sy të mëdhenj dhe  shikim të parezistueshëm.

Më poshtë ju tregojmë si mund ta realizoni në mënyrën më perfekte “cat eye”.

Duke përdorur një furçë për lajnerin e syve, aplikoni një hijëzim të zi nga mesi i qerpikëve e deri në skaje e syrit, duke i dhënë një lëvizje të lehtë e të shkurtër. Më pas aplikoni lajner të lëngshëm për definimin e formës së syrit dhe që të evitoni shtrembërimin e vijës, mbështetni duart në faqe tuaja. Më pas aplikoni sasi të maskarës në mënyrë që të mbushni mirë fijet e qeprikëve dhe të jepni një efekt sa më të plotë. Mos i leni pas dore vetullat tuaja. Vizatoni duke iu dhënë një pamje sa më natyrale dhe të plotë. Kjo e kompleton tërë pamjen tuaj./CityNews

Burimi: citynews.al