Komshiu më shqyen vazhdimisht/Është i uritur për seks

Komshiu më shqyen vazhdimisht/Është i uritur për seks

0
SHPËRNDAJE

Një natë teksa po bëhej gati që të shkonte ne nje takim urgjent kishte harruar Skype-n hapur dhe kur mua mu desh te hyja ne Msn te flisja me familjen time, duke tentuar ta mbyllja Skype-n pasi qe kurre nuk I fusja hundet ne bisedat e tije… rastesishte ne Skype e lexova shprehjen “Ok zemër, nesër atje m’ki…” dhe kjo me beri kurioz qe ta lexoja tërë biseden. Cka të lexoja… burri im kishte biseduar me nje sekretaresh të një partneri te tije në Shkup. Nga biseda e kuptova që ai njihet me të që një kohë te gjate dhe me e keqja kuptova së ata dy po ndanin edhe qastet intime së bashku gati qdo herë që burri im udhetonte ne Shkup. Kisha humbur e tëra, nuk dija se qka të beja… lloj lloj mendimesh me vinin ne kokë, nuk e besoja se si burri im mund të bënte seks me nje femer tjetër kur I kishte të gjitha tek unë.
Nga te gjitha gjërat që më shkuan ndermend se si mund ti hakmerrësha per këtë tradhëti më shumë mendja me shkonte që ta tradhetoja edhe unë dhe këtë e vendosa.

Burimi: citynews.al