Femra ja çfarë duhet të bëni pas seksit

Femra ja çfarë duhet të bëni pas seksit

0
SHPËRNDAJE

Femra ja çfarë duhet të bëni pas seksit

Kodi i mirësjelljes pas seksit tek femrat është aq real. Ashtu siç mund të përqafohen çiftet apo të ledhatohen, gjëja parësore e një femre është të shkoj në banjo për të urinuar.
Kjo mund të jetë një vrasës i disponimit, por që është një nevojë e domosdoshme mjekësore që ju duhet ta bëni që të shmangni ndonjë infeksion fungal, duke u pastruar dhe hedhur çdo gjë jashtë./CityNews

Burimi: citynews.al