Pyet mjekun: Çfarë e shkakton erën e keqe në zonën intime?

Pyet mjekun: Çfarë e shkakton erën e keqe në zonën intime?

0
SHPËRNDAJE

Përshëndetje. Jam 27 vjeçe. Doja të pyesja se çfarë e shkakton erën e keqe në zonën intime te femrat. Ky është shqetësim që kam filluar ta ndiej kohët e fundit. Pse ndodh?

Përgjigjet mjeku obstetër-gjinekolog, Rustem Celami

Keni nevojë për konsultë, marrje materiali të sekrecioneve vaginale dhe vlerësim të gjendjes në vizitë. Duhet të merret materiali i sekrecioneve vaginale nga mjeku, dhe jo ta marrë vetë me një tampon se nuk merret saktë nga pacienti./ http://shendeti.com.al/

Burimi: shendeti.com.al