Kavanozat bosh në modë sërish

Kavanozat bosh në modë sërish

0
SHPËRNDAJE

Kavanozat bosh në modë sërish

Shitja e kavanozave bosh te recelit është kthyer tashmë në një mani për të gjitha supermarketet.

Waitrose është duke shitur kavanoza bosh për £ 2,që do të thotë 29p më shtrenjtë se një kavanoz të Bonne Maman me luleshtrydhe.

Kohët e fundit kavanozat bosh janë duke u përdorur për kokteje,për të mbajtur qirinjtë si dhe për përdorime të tjera shtëpiake./CityNews

Burimi: citynews.al