A është gati Shqipëria të presë turistë këtë vit… apo vetëm zgjedhje

A është gati Shqipëria të presë turistë këtë vit… apo vetëm zgjedhje

0
SHPËRNDAJE

Ndërkohë që vendi po hyn për ditë e më shumë në një krizë politike parazgjedhore, por dhe ethet e zgjedhjeve bashkë me fushatën kanë nisur të bëhen edhe më të forta nga faktorët politikë, Shqipëria duket sikur nuk është gati të nisë sezonin turistik.

Viti i kaluar solli në Shqipëri jo pak turistë të huaj, në një kohë që të ardhurat që gjeneroi sezoni turistik (jo vetëm ai balnear por edhe ai malor dhe fshatar), ishin jo të pakta.

Por vendi i kapur nga ‘ethet’ e fushatës dhe po ashtu edhe qeveria kanë harruar se një shtyllë e ekonomisë shqiptare është sektori turistik.

Këto foto të publikuara nga “Mapo.la” tregojnë disa prej zonave më interesante të vendit dhe që u frekuentuan masivisht nga turistët vitin që kaloi.

Po sivjet…?!/Mapo.al/

Burimi: mapo.al