Prishja e një miqësie, Kokëdhima: Nuk do të pleqëroj me Ramën

Prishja e një miqësie, Kokëdhima: Nuk do të pleqëroj me Ramën

0
SHPËRNDAJE

Koço Kokëdhima i ka kthyer përgjigje me diplomacinkryeministrit EdinRama në lidhje me një deklaratë që ky i fundiy ka bërë muaj më parë në Jug të vendit se do të pleqëronte me me Kokëdhimën në Vuno.

Duke folur për gazetarin Eni Shehu të “ABC News”, Kokëdhima tha se nuk ka ndërmend të pleqërojë as në Vuno dhe as në Gjirin e Lalëzit, duke konfirmuar prishjen e tij me Ramën

“Për këtë punën e pleqërimit unë them se nuk do pleqëroj as në Vuno as në Lalëz, nuk kam ndërmend madje të pleqëroj por do të punoj deri në ditën e fundit të jetës.” tha Kokëdhima.

Burimi: tiranaobserver.al