Samsung Galaxy S7 vs LG G5: Cili smartphone ju ka impresionuar më...

Samsung Galaxy S7 vs LG G5: Cili smartphone ju ka impresionuar më së shumti?

0
SHPËRNDAJE

Nëse po mendoni të paraporosisni Samsung Galaxy S7 Edge (ose Galaxy S7) ose LG G5, me siguri do donit t’i provonit më parë e më pas të zgjidhni. Duke qenë se këta dy smartphone nuk dalin para Marsit dhe Prillit, respektivisht, ju kemi paraqitur pajisjet pranë njëri tjetrit.

G5 dhe S7 Edge janë dy telefonat më interesant të shfaqjes së këtij viti të Kongreist Botëror të Telefonave.

Më poshtë po ju paraqesim disa foto dhe një tabelë krahasuese, kështu mund të bëni zgjedhjen tuaj.

galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-840x560galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-12-840x560galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-4-840x560galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-10-840x560galaxy-s7-vs-lg-g5-quick-look-aa-8-840x560

tab

 

Burimi: vetemtech.com