Karikoni smartphonin tuaj për vetëm 15 minuta me Oppo Super VOOC !

Karikoni smartphonin tuaj për vetëm 15 minuta me Oppo Super VOOC !

0
SHPËRNDAJE

Oppo organizoi një event special gjatë Kongresit Botëror të Telefonave 2016 në Barcelonë, ku prezantoi adaptuesin e ri Super VOOC, i cili mund të karikojë smartphonet me një shpejtësi vëtet mbreslënëse. Adaptuesi karikon një bateri me kapacitet 2,500 mAh në vetëm 15 minuta dh arrin rreth 45% për 5 minuta.

Ai funksionon me të dyja portat, microUSB dhe USB type-C, si dhe është i pajisur me një kabllo special dhe një lidhës të krijuar nga materiale të gradës ushtarake. Super VOOC është akoma një teknologji eksperimentale, megjithatë kompania shpreson t’a përfshijë atë sa më shpejtë tek smartphonet e ardhshëm.

Burimi: vetemtech.com