FOTOT/ Një-vjeçarja që ka udhëtuar rreth botës që kur ka lindur

FOTOT/ Një-vjeçarja që ka udhëtuar rreth botës që kur ka lindur

0
SHPËRNDAJE

FOTOT/ Një-vjeçarja që ka udhëtuar rreth botës që kur ka lindur


Kur Karen Edwards, një infermiere 31-vjeçare dhe partneri i saj Shawn Bayes njoftuan se do të udhëtonin me beben e tyre Esme, të gjithë mendonin se ata ishin të “çmendur”. Por, ata mesa duket e bënë realitet. Ata morën vajzën e tyre 10-javëshe dhe udhëtuan në Azi, Australi dhe Zelandën e Re.  “Ne duam t’a frymëzojmë që në vegjëli me të udhëtuarin dhe eksplorimin e vendeve të ndryshme vajzën tone” janë shprehur prindërit.  Treshja për momentin ndodhet në Tajlandë dhe më pas do të shkojnë në Kamboxhia.

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-44

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-40

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-31

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-19

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-9

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-26

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-10

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-21

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-16

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-18

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-14

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-23

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-37

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-32

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-38

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-7

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-13

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-27

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-33

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-1

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-35

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-43

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-22

travelling-with-children-maternity-leave-esme-travel-mad-mum-24

SHARE ON

TwitterFacebookGoogle+
    usertest1


    Lini nje pergjigje Cancel reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *