Ekoja më e frikshme që keni parë deri tani!

Ekoja më e frikshme që keni parë deri tani!

0
SHPËRNDAJE
Një foto shumë e frikshme ekoje që tregon një krijesë të çuditshme duke shikuar fëmijën ka bërë xhiron e botës. Fotoja, e postuar nga një përdorues anonim i Imgur-it, është parë mbi një milion herë në dy ditë. Pamja tregon një fetus, që mendohet të jetë 8-10 javësh, dhe një trup tjetër jashtë mitrës. Përdoruesi që postoi foton shkroi: “Një eko e një shoqeje. Kur ta shikoni…”

Burimi: kohajone.com